Nya i KF

Närmare hälften av namnen på den moderata kommunfullmäktigelistan har sedan tidigare inte suttit i kommunfullmäktige. Vi tycker det är oerhört glädjande att så många nya vill vara med och föra vår politik framåt. Vi kommer därför att presentera en ny person varje vecka som kommer att få berätta lite om sig själv.

Anette Clair

Vem är du?
Stolt mamma till två busfrön, tvillingkillar på snart 4 år. Sambo, villa och egen firma. Ändå, har jag tid och lust att engagera mig i politiken och den kommun som vi älskar att bo i.

Varför har du valt att kandidera till fullmäktige för Moderaterna i Vellinge?
Med en politisk bakgrund i Malmö, bland annat i Kommunfullmäktige och Servicenämnden, vet jag hur mycket engagemang och hårt arbete det ligger bakom varje politiskt beslut. Beslut som påverkar din och min vardag, våra liv och vår omgivning. För mig är det självklart att vi alla hjälps åt, med just vår speciella kompetens och vilja. Tillsammans når vi våra gemensamma mål. Med Vellinge kommun i rygg och hjärtat vill jag arbeta för framtid och trygghet!

Vilken politisk fråga ligger dig närmst om hjärtat?
Framtidens skola, en nära och pålitlig sjuk- och äldrevård samt bevarandet av vår unika natur som ger oss kraft inför varje ny dag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Tappade uppkopplingen