Omprövning behövs - var med och utveckla vår politik!

Samtidigt som vi moderater varje dag arbetar för ett ännu bättre Vellinge har arbetet inför valet 2018 påbörjats. Vi vill bli ännu fler och ser positivt på att nya krafter engagerar sig och deltar i det politiska arbetet i kommunen. Vi hoppas att just du vill vara med oss moderater och fortsätta arbetet för ett ännu bättre Vellinge. Vi efterlyser helt enkelt dig som delar våra värderingar och vill vara delaktig i vårt fortsatta arbete. Alla är välkomna, ung som gammal, kvinna och man, med olika bakgrund och oavsett var du bor i kommunen.

Samhällsförändringar sker i allt högre tempo och med det kommer nya möjligheter men givetvis också utmaningar. För att möta framtidens behov behöver vi hela tiden utveckla vår politik för att hitta svar och lösningar på de samhällsproblem vi har framför oss. Vår politik måste vara relevant och ta upp de frågor som väljarna anser vara viktiga. Dessutom måste politiken vara genomförbar. Det gäller också att ompröva politiken för att ta till vara de möjligheter som finns så att vi kan fortsätta utveckla den service och de tjänster som erbjuds av kommunen.

Vi är inne i ett roligt arbete med att ta fram ett valprogram inför valet och vi kommer inom kort påbörja nomineringsprocessen till kommunfullmäktigevalet 2018.

Är du intresserad av och sugen på att vara med? Håll då ögonen öppna under den närmaste tiden! Följ oss också gärna via vår hemsida och Facebook, där lägger vi löpande upp information.

Vi hörs och ses (snart hoppas jag) – till dess ha det bäst!

Carina Wutzler gruppledare (M)

Två sätt att bli medlem:

  •  Mejla till info@moderat.se att du vill bli medlem, så skickas ett inbetalningskort hem till dig.
  • Swisha 100 kr till 1233360070 och uppge namn, personnummer och telefonnummer

                             Föreningsordförande

      Vellinge-Månstorp:                                                                        Höllviken: 
carina.wutzler@vellinge.se                                                          anna.mannfalk@vellinge.se

      Skanör-Falsterbo:                                                                         MUF:
karin.lonnergard@grevendahl.se                                                hannah@renhed.se

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Tappade uppkopplingen