Valet är ditt!

Valrörelsen är i full gång och valet närmar sig med rekordfart. I valrörelsen duggar vallöften tätt och många politiska partier är mer synliga än någonsin. Det är bra att väljarna får veta vad de politiska partierna står för. Samtidigt vill jag passa på att påminna om att politik också handlar om förtroende och ansvar. Vi
moderater har under många år fått ert förtroende att leda kommunen, ett förtroende som vi tagit på största allvar.

Vi har drivit en ansvarsfull politik. Detta ser du resultatet av i din vardag. Vi har skapat en på många sätt framgångsrik kommun. Det är inte självklart att det är så. Det ligger mycket hårt arbete och politisk vilja bakom framgångarna. Jag vet att man inte vinner val på vad man åstadkommit utan på vad man vill göra. Det är ändå viktigt att påminna om att vi har förvaltat det förtroende ni gett oss och att vi har visat att vår politik gör skillnad för Vellinge och Vellingeborna.

Vår politik är relevant och aktuell och vår politik kommer behövas även framöver för att Vellinge ska fortsätta vara en unik och framgångsrik kommun. Vi har modet att ta tag i jobbiga frågor och lösa de utmaningar vi står inför samt att utmana traditionella tillvägagångssätt och invanda arbetsmönster.

Vår politik är bred och det är också vår representation. Jag är stolt över vår kommunfullmäktigelista. Vi har en bred geografisk spridning. Oavsett var du bor i kommunen hittar du en moderat företrädare nära dig. Detta innebär att vi är nära er väljare och de lokala frågorna. Vi har även bra blandning av yngre och äldre, män och kvinnor och vi har olika erfarenheter och kompetenser.

Politik berör många frågor och områden. Kanske håller du inte med oss i alla frågor. Men vill du fortsätta bo i en kommun med framtidstro, Sveriges bästa skolor, låg skatt, välskött ekonomi, ett bra näringslivsklimat och som dessutom tillhör de tryggaste i landet? Då ska du välja att lägga din röst på moderaterna. Vi tar tillvara din röst och vill fortsätta ta ansvar och påverka och styra utvecklingen av framtiden.

Vi hoppas att du liksom vi tror på Vellinge – ett Vellinge som visar vägen in i framtiden! Valet är ditt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Tappade uppkopplingen