Hallå där - Martin von Gertten

Tre snabba frågor till Martin von Gertten, ordförande i nämnden för gemensam medborgarservice

Vem är du?
54 årig Brandmästare boende i Gessie Villastad med gift med Camilla och har två barn Tove och Tim. Förväntansfull och tacksam över att bli vald till detta uppdrag. Jobbar i Räddningstjänsten Trelleborg och ansvarar för IT teknik, kommunikation, larmhantering mm. Jag har stor erfarenhet av operativt ledarskap och att lösa eller initiera lösningar för problem och möjligheter i vårt samhälle.

Är aktiv i Moderaterna sedan 2000 i olika nämnder och i Kommunfullmäktige är numera ordförande i Vellinge-Månstorp Moderaterna. I Vellinge kommun har vi ett stort antal föreningar som skapar ett stort mervärde för våra ungdomar och samhället, detta ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Har haft engagemang i ett flertal dels som aktiv, men även med mina barns idrottande.

Varför engagerar du dig politiskt?
Jag har alltid haft viljan att vara med och påverka, oavsett om jag är på jobb i en idrottsförening eller i samhället.

Vilka är de viktigaste frågorna du kommer att driva inom ditt område?
En hållbar infrastruktur angående vattenhantering både det som kommer uppifrån, från vår konsumtion och havets påverkan.

Samverkan med vägföreningar och Idrottsrörelsen att vara lyhörd och skapa förutsättningar för att deras verksamheter skall fungera.

Ett svar till “Hallå där – Martin von Gertten”

  1. Lars-Olof Hartzén skriver:

    Bra fokusering! Vår infrastruktur är förutsättningen för att vi ska kunna leva väl. Vatten är vårt viktigaste livsmedel!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Tappade uppkopplingen