Låt Vellinge vara unikt!

Moderaterna arbetar för att Vellinge ska vara en attraktiv kommun att bo och leva i. Vellinge kommun är unik på många sätt, inte minst för den fantastiska natur som finns. För oss moderater är det viktigt att värna och stärka dessa naturvärden.

Vi ser positivt på att Vellinge växer men det måste ske på rätt sätt och i lagom takt, kommunens särprägel måste bevaras och varje kommundel ska utvecklas efter just sin specifika karaktär. Genom att förtäta de centrala delarna sparar vi värdefull natur och åkermark samtidigt som vi skapar underlag och förutsättningar för attraktiva och levande centrum.

Vellinge kommun uppskattas också för att ha utsetts till Sveriges bästa skolkommun flera år i rad, vara en av de tryggaste kommunerna i landet, ha ett bra näringslivsklimat och ha Sveriges lägsta kommunalskatt. Så vill vi det ska fortsätta vara!

Vi moderater har under ett stort antal år fått förtroendet från er väljare att leda kommunen. Ett förtroende som vi tagit på största allvar. Vi har drivit en ansvarsfull och långsiktig politik. Resultatet är en bra och välskött kommun. Jag hoppas ni är nöja med vårt arbete så här långt och ger oss fortsatt förtroende att arbeta vidare för ett ännu bättre Vellinge.

Carina Wutzler (M) kommunstyrelsens ordförande i Vellinge 

Ett svar till “Låt Vellinge vara unikt!”

  1. Carl Mikael Rabe skriver:

    Hej!
    Ja det är en välskött kommun. Så länge ni arbetar för vi som bor här och inte kör eget race. Men det känns bättre med Carina Wutzler, än de två andra sista.
    Ni som styr här ska inte ha mer eller fler fördelar än folket som bor och byggt upp rubbet här i kommunen.
    Som sagt det känns bra med den nya ordförande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Tappade uppkopplingen