Moderaterna satsar på centrumnära verksamhet för näringslivet

Kommunstyrelsens arbetsutskott beslutade idag att en markanvisningstävling för centrumverksamhet bredvid Omtankens hus, mitt emot Toppengallerian ska genomföras.

–          Vi moderater gillar företagande och företagare och vill skapa bästa möjliga förutsättningar för näringslivet i kommunen. Det lokala företagsklimatet är av stor betydelse för kommunens utveckling. Både nya och växande företag är viktiga och en avgörande förutsättning för kommuners möjligheter att utvecklas. Företag som växer bidrar med arbetstillfällen och ökade skatteintäkter, Säger Carina Wutzler (M) kommunstyrelsens ordförande.

Det finns en stor efterfrågan av fler centrumnära verksamhetslokaler och vi moderater har därför arbetat för att skapa möjligheter för företagare att etablera sig i centrala Höllviken.

Området som ingår i markanvisningstävligen omfattar cirka 650 kvm mark med en byggrätt om 426 kvm och möjlighet till fyra våningar.

Läget är optimalt, inte minst med tanke på det kommande busstationen på andra sidan väg 100 som kommer att kopplas till Superbusskonceptet vilket möjliggör snabba och smidiga resor till och från Malmö.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Tappade uppkopplingen