Nya i KF

Närmare hälften av namnen på den moderata kommunfullmäktigelistan har sedan tidigare inte suttit i kommunfullmäktige. Vi tycker det är oerhört glädjande att så många nya vill vara med och föra vår politik framåt. Vi kommer därför att presentera en ny person varje vecka som kommer att få berätta lite om sig själv.

Peter Jungbeck

Vem är du?
Mitt namn är Peter Jungbeck och jag är bosatt i Skanör sedan 1986. Jag är grundare av EuroFlorist, är professionell styrelseledamot och investerare i start-ups. Jag är också aktiv inom moderaterna med ett flertal uppdrag i kommunen.

Varför har du valt att kandidera till fullmäktige för Moderaterna i Vellinge?
Därför att jag vet att jag kan bidra med min gedigna bakgrund som företagsledare, där jag under 26 år byggde upp EuroFlorist-koncernen med verksamhet i 9 länder, med mer än 10 000 anslutna blomsterbutiker. En erfarenhet som har gett mig kunskaper som passar in i alla sammanhang där det handlar om att skapa och leva upp till ett förtroende från uppdragsgivaren, i detta fallet kommuninvånarna.

Vilken politisk fråga ligger dig närmast om hjärtat?
Utan tvekan är det vår unika närmiljö som vi måste bevara och skydda, men samtidigt utveckla för ett levande samhälle. Kommunens erbjudande och service till invånarna ska vara i toppklass och vi ska vara lyhörda för tankar och idéer om hur vi kan utvecklas. Sen är självklart ekonomi och näringslivsfrågor viktiga för mig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Tappade uppkopplingen