Nya i KF

Närmare hälften av namnen på den moderata kommunfullmäktigelistan har sedan tidigare inte suttit i kommunfullmäktige. Vi tycker det är oerhört glädjande att så många nya vill vara med och föra vår politik framåt. Vi kommer därför att presentera en ny person varje vecka som kommer att få berätta lite om sig själv.

Martin Appelfeldt

Vem är du?
Jag är en på gränsen till outtröttlig entreprenör och affärsman med ett stort hjärta för de lokala frågorna och vårt närområde. Jag utmanar gärna gängse ordning och räds aldrig att ta en fight för det jag tror på.

Varför har du valt att kandidera till fullmäktige för Moderaterna i Vellinge?
I en allt mera föränderlig omvärld, såväl inom som utanför Sveriges gränser känns det viktigt att engagera sig. Jag tycker att Vellinge är en fantastisk kommun att bo i och vill vara med och påverka dess framtida inriktning, så att vi kan fortsätta utveckla Vellinge till att vara bland de bästa kommunerna i Sverige att leva och verka i.

Vilken politisk fråga ligger dig närmast om hjärtat?
Som egenföretagare, så ligger självklart företagsandan mig nära hjärtat, men på ett lite bredare plan är självklart vård, skola och omsorg de allra viktigaste frågorna, då de berör så många invånare i Vellinge.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Tappade uppkopplingen