Nya i KF

Närmare hälften av namnen på den moderata kommunfullmäktigelistan har sedan tidigare inte suttit i kommunfullmäktige. Vi tycker det är oerhört glädjande att så många nya vill vara med och föra vår politik framåt. Vi kommer därför att presentera en ny person varje vecka som kommer att få berätta lite om sig själv.

Thommy Gransten

Vem är du?
Skåning som flyttade till Höllviken för snart 40 år sedan med min familj, fru och två döttrar. Egen företagare sedan 1981. Glad och social med ett stort intresse för djur och natur. Golf är mitt stora fritidsintresse! Syns på bifogad bild! 🙂

Varför har du valt att kandidera till fullmäktige för Moderaterna i Vellinge?
Jag har valt att kandidera till fullmäktige för att aktivt vara med och påverka för en positiv framtid för vår kommun och dess invånare. Moderat politik har alltid känts som det rätta valet för mig. Moderaterna i Vellinge kommun har alltid stått för handlingskraft och ansvar för medborgarna och deras skattepengar. Om medborgarna ger mig chansen på valdagen den 9 september, kommer jag att engagerat arbeta för att vår fantastiska kommun ska fortsatt vara en av de bästa att leva och verka i.

Vilken politisk fråga ligger dig närmst om hjärtat?
Omsorg om medborgarna är en viktig grundtrygghet i vår kommun. De flesta av oss, unga som äldre, hamnar för eller senare i livssituationer då vi behöver någon form av vård eller stöd på annat sätt. Då är det viktigt att vår kommun har resurser i form av duktig personal, väl utbyggd vård, äldreboende, familjerådgivning mm. Även då vår kommun är en av de bästa inom detta område i landet, så gäller det att inte slå sig till ro utan fortsätta arbetet med att göra vår kommun ännu bättre! Detta vill jag påverka genom mitt politiska engagemang!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Tappade uppkopplingen