Nya i KF

Närmare hälften av namnen på den moderata kommunfullmäktigelistan har sedan tidigare inte suttit i kommunfullmäktige. Vi tycker det är oerhört glädjande att så många nya vill vara med och föra vår politik framåt. Vi kommer därför att presentera en ny person varje vecka som kommer att få berätta lite om sig själv.

Madeleine May Qwinten Linné

Vem är du?
Jag är Madeleine May Qwinten Linné, 35 år, boende i Höllviken, utbildad socialpsykolog/beteendevetare via Lunds Universitet. Är mamma till tre barn och arbetar som platschef, personlig tränare och instruktör på Nordic Wellness i Burlöv.

Varför har du valt att kandidera till fullmäktige för Moderaterna i Vellinge?
Då politik innefattar strukturen, uppbyggnaden och kärnan till vårt nuvarande samhälle, vari kommunpolitiken sätter prägel på den närmsta omgivningen, är det just här jag som individ kan vara med och påverka och hjälpa till. Höllviken och Vellinge kommun står mig varmt om hjärtat och jag vill kunna vara med och värna om vår fina kommun.

Vilken politisk fråga ligger dig närmst om hjärtat
För mig står frågor gällande individen i samhället och dess hälsa, likväl psykisk som fysisk i centrum. Det är i sociala hälsofrågor min kunskap är som störst och min önskan är att vara med och arbeta för att den enskilda individen ska känna sig frisk och arbetsför, behövd och kunnig, trygg och engagerad. Barnen i vår kommun ska känna sig trygga och starka. Tillsammans bygger vi framtiden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Tappade uppkopplingen