Nya i KF

Närmare hälften av namnen på den moderata kommunfullmäktigelistan har sedan tidigare inte suttit i kommunfullmäktige. Vi tycker det är oerhört glädjande att så många nya vill vara med och föra vår politik framåt. Vi kommer därför att presentera en ny person varje vecka som kommer att få berätta lite om sig själv.

Malin Lindskog

Vem är du?
Egenföretagare, fotbollsmamma, spinninginstruktör, entreprenör, politiker, cyklist, trädgårdsnörd … Har alltid många projekt på gång och älskar att nätverka.

Varför har du valt att kandidera till fullmäktige för Moderaterna i Vellinge?
Politik har intresserat mig sedan gymnasietiden då jag var med i MSU/MUF. Jag vill ha insyn i det som sker i min kommun och kunna vara med och påverka. Och jag är inte rädd för att sticka ut hakan. Det finns så många människor som har synpunkter på hur vår kommun sköts och de besluts som tas, men få som orkar engagera sig. Jag vill inte vara en av dem.

Vilken politisk fråga ligger dig närmast om hjärtat?
Som företagare är såklart näringslivsfrågor väldigt intressanta. Vellinge är en företagarvänlig kommun men det finns alltid saker som kan bli bättre. Just nu är jag ersättare i Miljö- och byggnadsnämnden och det är också ett väldigt intressant område, eftersom de beslut som tas där påverkar vår närmiljö.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Tappade uppkopplingen