Nya i KF

Närmare häften av namnen på den moderata kommunfullmäktigelistan har sedan tidigare inte suttit i kommunfullmäktige. Vi tycker det är oerhört glädjande att så många nya vill vara med och föra vår politik framåt. Vi kommer därför att presentera en ny person varje vecka som kommer att få berätta lite om sig själv.

Margaretha Olsson
Vem är du?
Margaretha Olsson heter jag. Jag är 50 år och bor med min familj på hästgård i Hötofta. Landsbygden och fridfullheten på landet ligger mig varmt om hjärtat. Jag började med ett nytt intresse, biodling förra året. I mitt yrke är jag Distriktssköterska och arbetar som Skolsköterska på Elevhälsan, Sundsgymnasiet i Vellinge.

Varför har du valt att kandidera till fullmäktige för Moderaterna i Vellinge?
Den Moderata politiken har alltid känts rätt för mig och Moderaterna i Vellinge för en handlingskraftig politik som jag gillar. Jag tycker om att engagera mig i min närmiljö och kunna vara med och påverka. Genom min yrkes och livserfarenhet känner jag att jag kan bidra.

Vilken politisk fråga ligger dig närmst om hjärtat?
Då säger jag helt klart omsorgsfrågor, skola och utbildning. Jag brinner mycket för barn och ungdomars hälsa och välmående och skulle vilja bidra med mitt engagemang här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Tappade uppkopplingen