Nya i KF

Närmare hälften av namnen på den moderata kommunfullmäktigelistan har sedan tidigare inte suttit i kommunfullmäktige. Vi tycker det är oerhört glädjande att så många nya vill vara med och föra vår politik framåt. Vi kommer därför att presentera en ny person varje vecka som kommer att få berätta lite om sig själv.

Christine Andersson

Vem är du?
Mitt namn är Christine Andersson och jag bor i Skanör sedan 2007. Idag arbetar jag som stadsjurist och jag har en bred yrkeserfarenhet från olika delar av rättsväsendet samt från privat konsultverksamhet. Jag är aktiv inom moderaterna med olika uppdrag.

Varför har du valt att kandidera till fullmäktig för moderaterna i Vellinge?
Jag har ett stort intresse för samhällsbyggnads- och miljöfrågor som jag även arbetar med dagligen. Eftersom jag ser hur viktig politiken är för att skapa ett hållbart samhälle är det självklart för mig att ta möjligheten och vara med och påverka på lokalnivå.

Vilken politisk fråga ligger dig närmast om hjärtat?
Utvecklingen av vårt lokalsamhälle och närmiljön. För att skapa ett hållbart samhälle behöver vi skapa en balans mellan miljöhänsyn, ekonomi och sociala hänsyn.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Tappade uppkopplingen