Nya i KF

Närmare hälften av namnen på den moderata kommunfullmäktigelistan har sedan tidigare inte suttit i kommunfullmäktige. Vi tycker det är oerhört glädjande att så många nya vill vara med och föra vår politik framåt. Vi kommer därför att presentera en ny person varje vecka som kommer att få berätta lite om sig själv.

Malin Conradsen
Vem är du?
Mitt namn är Malin Conradsen och är född och uppvuxen i V.Ingelstad. Jag är bosatt i Vellinge tätort tillsammans med min familj. De senaste 14 åren har jag arbetat som lärare och just nu undervisar jag på Söderslättsgymnasiet i Trelleborg.

Varför har du valt att kandidera till fullmäktige för Moderaterna i Vellinge?
Anledningen till att jag kandiderar till kommunfullmäktige i Vellinge är att jag vill förstå mer hur det politiska arbetet fungerar i vår fantastiska kommun.

Vilken politisk fråga ligger dig närmst om hjärtat?
De frågor jag brinner mest för är Vård-och Omsorg och Utbildning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Tappade uppkopplingen