Nya i KF

Närmare hälften av namnen på den moderata kommunfullmäktigelistan har sedan tidigare inte suttit i kommunfullmäktige. Vi tycker det är oerhört glädjande att så många nya vill vara med och föra vår politik framåt. Vi kommer därför att presentera en ny person varje vecka som kommer att få berätta lite om sig själv.

Ola Stenberg

Vem är du?
Mitt namn är Ola Stenberg och jag är 52 år gammal. Har bott i Skanör sedan 1968. Är gift med Kristina och vi har 4 underbara barn. Jag är delägare i en firma som jobbar med reklam och profilprodukter samt gåvor. På fritiden så spelar jag gärna golf eller följer mina barn på diverse aktiviteter. Är med i styrelsen i Näset o Höllvikens innebandy.

Varför har du valt att kandidera till fullmäktige för Moderaterna i Vellinge?
Jag har valt att kandidera till fullmäktig för att kunna vara med att påverka framtiden inom Vellinge kommun och då framför allt nere i Skanör/Falsterbo. Känner att jag kan och vill vara med att påverka på ett positivt sätt och hoppas få chansen i nästa val.

Vilken politisk fråga ligger dig närmast om hjärtat?
De frågor som engagerar mig mest är barn, ungdom, skola, fritidssysselsättning mm. Vill även vara involverad i att få fram det bästa ur vår härliga miljö i Vellinge kommun.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Tappade uppkopplingen