Nya i KF

Närmare hälften av namnen på den moderata kommunfullmäktigelistan har sedan tidigare inte suttit i kommunfullmäktige. Vi tycker det är oerhört glädjande att så många nya vill vara med och föra vår politik framåt. Vi kommer därför att presentera en ny person varje vecka som kommer att få berätta lite om sig själv.

Hannah Renhed

Vem är du?
Jag heter Hannah Renhed och är ordförande för Moderata Ungdomsförbundet i Vellinge. Jag läser sista året på det naturvetenskapliga programmet på ProCivitas i Malmö.
Varför har du valt att kandidera till fullmäktige för Moderaterna i Vellinge?
Jag har varit med i MUF sedan 2013, men i år är första året som jag har möjlighet att kandidera till fullmäktige eftersom jag fyllde 18 förra året. Det kändes därför som ett naturligt steg att kandidera till fullmäktige i år.
Vilken politisk fråga ligger dig närmst om hjärtat?
Jag tycket att frågor som berör utbildning är extra viktiga eftersom utbildningen lägger grunden till resten av livet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Tappade uppkopplingen