Nya i KF

Närmare hälften av namnen på den moderata kommunfullmäktigelistan har sedan tidigare inte suttit i kommunfullmäktige. Vi tycker det är oerhört glädjande att så många nya vill vara med och föra vår politik framåt. Vi kommer därför att presentera en ny person varje vecka som kommer att få berätta lite om sig själv.

Charlotte Wannius-Falk

Vem är du ?

Jag är uppväxt i Skanör-Falsterbo, men sedan 9 år tillbaka bor jag tillsammans med min man och våra tre döttrar på Vellinge Väster.
Så länge jag kan minnas har jag alltid varit intresserad av politik / samhällsfrågor och redan som tonåring gick jag med i MUF.

Varför har du valt att kandidera till kommunfullmäktige för Moderaterna i Vellinge?

Att jag kandiderar till KF denna mandatperiod är för att jag vill kunna vara med att påverka det som redan är bra men det som kan göras bättre eller förändras. Jag tycker det är viktigt med en mix av generationer i det politiska arbetet med alla de olika erfarenheter vi bär med oss.

Vilken politisk fråga ligger dig närmast hjärtat?
Då jag i botten är Fsk lärare/lärare så är det en självklarhet för mig att vi ska fortsätta verka för att vara Sveriges bästa skolkommun .
Vi ska hela tiden utvecklas i det arbetet och ligga i framkant. Inom detta ligger självklart elevhälsa ect som har ett stort ansvar ute på våra skolor vad gäller barns mående såväl fysiskt som psykiskt. Vidare ser jag vård och omsorg som intressant och viktigt. Vi har idag fantastiska service och trygghetsboenden, vård / omsorg boende och hemtjänst. Dessa verksamheter utvecklas hela tiden och den utvecklingen måste fortgå.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Tappade uppkopplingen