Tre snabba frågor Christine Andersson, myndighetsservicenämndens ordförande

Christine Andersson, nyvald ordförande i myndighetsservicenämnden

Vem är du?

Jag är 51 år och bor i Skanör med min familj sedan 2007 dit vi flyttade efter att ha bott en period i Mellansverige. Jag är uppvuxen i Malmö och Ljunghusen. Politiskt har jag hittills varit i verksam inom kyrkan och i kommunens omsorgsnämnd.

Varför engagerar du dig politiskt?

Jag ser det som en stor förmån att kunna vara med och påverka i min hemkommun. Särskilt roligt är det att få delta i den fortsatta utvecklingen av service till Vellingeborna. Med min yrkesbakgrund inom juridiken är rättssäkerhet och effektivitet viktigt för mig.

Vilka är de viktigaste frågorna du kommer att driva inom ditt område under mandatperioden?

Jag har ett brinnande intresse för  samhällsutveckling samt klimat – och hållbarhetsfrågor vilka jag också har arbetat med många år. Vellinge kommun har unika förutsättningar och det är viktigt att vi utvecklar och bevarar dessa på bästa sätt. Mina hjärtefrågor är god boendemiljö, en fortsatt god miljökontroll och klimatanpassning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Tappade uppkopplingen