Tre snabba frågor till Mavis Zander, omsorgsnämndens ordförande

Mavis Zander, nyvald ordförande i omsorgsnämnden. 

Vem är du?

Jag heter Mavis Zander, är glad och tacksam över att har fått förtroendet som ordförande för Omsorgsnämnden. Min yrkeserfarenhet har jag från sjukvården sedan 2002. Jag bor i Hököpinge med min man och våra tre barn.

Varför engagerar du dig politiskt?

Viljan att påverka har alltid funnits hos mig. Den viljan följer mitt stora samhällsengagemang. Det handlar om mötet medmänniskor, att förmedla ett budskap och aktivt lyssna till omgivningens åsikter.

Vilka är de viktigaste frågorna du kommer att driva inom ditt område under mandatperioden?

Vi har ambition med en helhetsbaserad äldreomsorg och ett arbete har påbörjat med att skapa en sammanhållen organisation och det vill jag lägga stort fokus på.

Vi behöver fortsätta med prioriterade satsningar i integrationsarbete, det gäller framför allt vikten av att lära sig svenska språket och att göra sig anställningsbar samt att komma i egen försörjning.

Jag kommer att sträva efter att utveckla och förbättra omsorg och stöd för våra kommuninvånare i alla åldrar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tappade uppkopplingen